Pitești: Elev bătut și umilit când se întorcea de la școală! A ajuns la spital!

0

Un copil de 14 ani, elev al unei școli din cartierul piteștean Nord, a fost bătut și umilit de mai mulți colegi. Totul s-a întâmplat seara trecută în timp ce elevul se întorcea de la școală. Din primele informații se pare că acesta a fost așteptat, într-o zonă nu foarte aglomerată, de alți colegi și bătutu serioas. Mai mult decât atât, se pare că elevul a fost umilit fiind forțat să le pupe mâinile sau pantofii agresorilor.

Părinții copilului sunt cei care au sesizat poliția și au mers cu acesta la spital pentru îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 13 ANI, FIU DE PREOT, S-A SINUCIS!

„În seara zilei de 07 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție  Pitești au fost sesizați, de către mama unui minor de 14 ani, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, de către mai multe persoane, în municipiului Pitești, în timp ce se întorcea de la școală. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, iar verificările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Reamintim faptul că, polițiștii argeșeni, prin Biroul Siguranță Școlară, Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității și polițiștii de proximitate, desfășoară, permanent, activități preventiv-educative, alături de alte instituții cu atribuții în domeniu, pentru reducerea violenței și creșterea gradului de siguranță în unitățile de învățământ și în zona adiacentă acestora.”, precizează IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata