Pitești: Femeie amenințată cu un cuțit de soț! La un pas de moarte!

0

Pitești: Femeie amenințată cu un cuțit de soț! La un pas de moarte!

În ziua de 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și violare de domiciliu, și au reținut un bărbat de 55 de ani, din Pitești.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BRÂNZĂ ÎN LIBERTATE, FIII LUI RĂMÂN ÎN SPATELE GRATIILOR! DECIZIE ȘOCANTĂ ÎN DOSARUL CHERESTEAUA!

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în ziua de 26 noiembrie a.c., bărbatul ar fi amenințat-o pe soția sa, în timp ce se aflau în locuința lor din municipiul Pitești, ulterior femeia deplasându-se la domiciliul părinților săi, din localitatea Căldăraru.

De asemenea, la data de 27 noiembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în gospodăria din comuna Căldăraru, fiind depistat de polițiști pe raza acestei localități, asupra sa fiind identificat un cuțit.

Având în vedere aceste aspecte, a fost completat formularul de evaluare a riscului, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata