Pitești. Femeie leșinată la volan pe Bulevardul IC Brătianu! A fost salvată de o polițistă!

0

Miercuri, 15 martie, ora 12.30, un apel la 112 anunța faptul că, un autoturism este oprit pe prima bandă de circulație de pe Bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, iar conducătoarea auto, o femeie de peste 50 de ani, pare a avea semne vitale, dar este inconștientă.

La fața locului a fost direcționat un echipaj al Biroului Rutier Pitești, în vederea luării primelor măsuri și fluidizării traficului. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și au încercat să pătrundă în autoturism și să comunice cu femeia, până la sosirea echipajelor medicale, însă au observat faptul că portierele autoturismului erau blocate, iar femeia nu reacționa în niciun fel.

Citeste și: VIDEO. DOI COPII ȘI DOUĂ FEMEI AU EVITAT MOARTEA ÎN ULTIMA CLIPĂ! INCENDIU DEVASTATOR LA BEREVOEȘTI!

Din fericire, geamul din dreapta față era întredeschis, așa că inspector principal Elena Bădulescu nu a stat pe gânduri și sprijinindu-se de plafonul mașinii a pătruns în interior și a deblocat ușile. A încercat să comunice cu femeia, însă aceasta nu răspundea stimulilor verbali sau fizici, însă colega noastră nu s-a pierdut cu firea și a imobilizat capul femeii, în același timp continuând să o liniștească verbal, până la sosirea echipajului medical. Femeia a fost preluată de ambulanță și transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata