Pitești. Jaf la raionul de băuturi la Auchan și Kaufland! Hoțul – condamnat!

0

Un piteștean a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare după ce furat mai multe sticle de whiskey din hipermaketurile Auchan și Kaufland. Potrivit rechizitoriului, bărbatul a mers prima dată în Auchan, de unde a plecat cu 14 sticle pe care le pusese în mai multe sacoșe negre. Din nefericire, acesta a fost prins de agenții de securitate și a fost dat pe mâna Poliției. După ce a fost reținut pe 24 ore, piteșteanul a fost lăsat în libertate sub control judiciar.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! DE LA CE A LUAT FOC RESTAURANTUL „LA BUTOAIE”!

Nu a putut să stea departe de belele, iar la trei luni de la primul furt, acesta a recidivat. De aseceastă dată la unul dintre hipermaketurile Kaufland din Pitești. De această dată a încercat să fure opt sticle de whiskey, dar a fost prins. Și acum, bărbatul a ajuns pe mâna polițiștilor, dar după reținerea de 24 ore, acesta a primit arest preventiv.

Judiciariștii au finalizat cercetările și au transmis dosarul către Judecători Pitești, unde magistrații l-au condamnat la un an și opt luni de închisoare cu executare.

„În fapt, prin actul de sesizare s-a reţinut în sarcina inculpatului că, la data de 12.08.2022, ora 13:00, a sustras cu intenție din magazinul Auchan mai multe produse care au fost evaluate de persoana vătămată la 2.095,80 lei constând in: 14 sticle de whisky marca #### ####### (7 sticle de whisky marca #### ####### de 1,5 l și 7 sticle de #### ####### ##### de 0,7 l), bunuri pe care le-a introdus în trei plase de culoare negru aflate într-un cărucior alimentar și a trecut de linia caselor de marcat, respectiv pe la intrarea secundară Non Food a magazinului, ieșind în galeria complexului Auchan, fără să achite contravaloarea bunurilor, fiind interpelat de agenții de securitate.

Prin rechizitoriul din data de 26.10.2022, s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului ##### #####, cercetat sub control judiciar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prev. şi ped. de Art. 228 a lin. 1 C.pen..

Prin actul de sesizare al instanţei s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul în data de 05.09.2022, interval orar 14:09 – 14:21, a sustras cu intenţie din magazinul Kaufland, mai multe bunuri in valoare de 1936 lei, bunuri constând in băuturi alcoolice, respectiv: 4 sticle de Courvoisier de 0,7 l şi 4 sticle de ###### ###### de 0,7 l, bunuri pe care le-a introdus intr-un cărucior alimentar şi a trecut de linia caselor de marcat, respectiv pe la intrarea unde se află biroul informaţii clienţi, fără a achita contravaloarea bunurilor, după care a ieşit in galeria comercială, fiind interpelat de către un angajat Kaufland cu privire la neplata acestora” se arată în rechizitoriu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata