Pitești: Oprit pentru viteză, i-a șocat pe polițiști! Nereguli în lanț!

0

Argeș: Oprit pentru viteză, i-a șocat pe polițiști! Nereguli în lanț!

Polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat un bărbat de 29 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe raza orașului Ștefănești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 81 km/h (depășind cu 31 km/h limita de viteză de pe tronsonul de drum unde a fost depistat).

CITEȘTE ȘI: ELENA LASCONI, DEZVĂLUIRI DE ULTIM MOMENT DUPĂ ACUZAȚIILE FIICEI SALE! CE VREA SĂ FACĂ?

De asemenea, concomitent cu abaterea la regimul vitezei, conducătorul auto folosea și telefonul mobil, fără dispozitiv de tip mâini libere.

Totodată, cu ocazia verificărilor s-a stabilit că cel în cauză nu deținea poliță de asigurare obligatorie auto (RCA) valabilă.

Ca urmare a abaterilor constatate, bărbatul în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 580 de lei, fiind aplicate măsurile complementare de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, respectiv de imobilizare a autovehiculului și retragere a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare ale autoturismului, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata