Pitești. Poliția – razie printre prostituate și cerșetori! Sute de persoane și mașini la control!

0

În ziua de 11 ianuarie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au desfășurat acțiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, prevenire a faptelor contra patrimoniului prin verificarea oganizării pazei, precum și creștere a gradului de disciplină rutieră.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEBELUȘ MORT DUPĂ CE MAMA SA LA ARUNCAT DE LA ETAJUL TREI!

De asemenea, s-a acționat pentru depistarea și sancționarea actelor de cerșetorie, precum și a persoanelor care practică prostituția stradală, fiind legitimate aproximativ 200 de persoane și verificate 99 de autoturisme.  Polițiștii au desfășurat activități și în zona unităților școlare, în special la intrarea și ieșirea elevilor de la cursuri/ore, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și fluidizarea traficului rutier.

Cu aceeași ocazie, au fost purtate discuții și cu privire la modificările legislative referitoare la modul de pedepsire a unor infracțiuni rutiere, precum și cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe cu efect psihoactiv.

Totodată, au fost efectuate verificări cu privire la modul de organizare și executare a serviciului de pază, la mai multe societăți comerciale și unități de învățământ.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii piteșteni de ordine publică au aplicat, în total, 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.690 de lei, fiind reținute patru permise de conducere și retrase șase certificate de înmatriculare.

Sancțiunile au fost aplicate astfel:- 10, în valoare de 1.600 de lei, au fost ca urmare a unor abateri privind normele de conviețuire socială; – 79, în valoare de 4.290 de lei, privind abateri de la normele de circulație pe drumurile publice;

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata