Pitești: Polițiștii, în școlile din Nord! Află motivul!

0

Pitești: Polițiștii, în școlile din Nord! Află motivul! În ziua de 27 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au desfășurat activități cu informativ-preventive pentru reducerea violenței fizice și psihologice-bullying în cadrul Proiectului „Ia ATITUDINE, spune STOP  VIOLENȚEI!” și în cadrul Campaniei „Law is cool! la Școala Gimnazială „Negru Vodă” din municipiul Pitești.

CITEȘTE ȘI: PAGINĂ FC ARGEȘ: „DU-TE, DICĂ, DU-TE! SAU I-AȚI BILET!” SUPORTERII SCINDAȚI DUPĂ SCANDALUL DE LA MECIUL CU FCSB!

În cadrul activităților au fost prezentate aspecte privind prevenirea și combaterea delincvenței juvenile și a victimizării în rândul minorilor.

La activități au participat 45 de elevi și 2 cadre didactice.

Totodată polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au acționat și pentru  prevenirea/depistarea faptelor de natură contravențională prevăzute de Legea 349/2002 (privind prevenirea și combaterea consumului de produse din tutun) și Legea 61/1991 (privind normele de conviețuire socială) în unitățile de învățământ, nefiind constatate nereguli.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata