Pitești. Se circulă bară la bară! Cozi kilometrice!

0

Traficul rutier se desfășoară cu mare greutate în zona centrală a Piteștiului încă de la primele ore ale dimineții. Potrivit unui imagini postate pe grupul Info Trafic Pitești, se poate observa, cum a această oră, șoferii circulă bară la bară pe tronsonul Colegiul Brătianu-Muzeul Județean-Finanțe Argeș.

CITEȘTE ȘI: BEBELUȘ ȘI DOUĂ FEMEI – TRANSPORTAȚI DE URGENȚĂ LA SPITAL! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

Pe de o parte, elevii au început școala, iar o mare parte dintre aceștia sunt aduși de părinți, ceea ce mărește semnificativ fluxul de mașini pe porțiunea dintre Colegiul IC Brătianu și Colegiul Zinca Golescu. Pe de altă parte, lucrările de reabilitare și schimbare de borduri de pe strada Egalității forțează șoferii să meargă pe o singură bandă în urma restricțiilor impuse.

Potrivit unui anunț făcut recent de către administrația loaclă, aceste lucrări ar mai dura aproximativ trei săptămâni, timp în care traficul va continua să fie un conșmar pentru șoferi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata