Pitești: Shaormerie cunoscută de pe Exercițiului-închisă!

0

Controale de amploare au fost efectuate ieri de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu reprezentanții A.N.P.C. – Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Argeș, ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Direcției de Sănătate Publică Argeș, precum și ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Argeș, vizate fiind mai multe unități de tip fast-food din Pitești.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: SHAORMERIE ÎNCHISĂ ȘI AMENZI DE 40 MII LEI! NEREGULI GRAVE!

Au fost controlate mai multe shaormerii iar în urma controalelor și a amenzilor găsite au fost aplicate sancțiuni în valoare de 40 mii lei. Una dintre shaormerii, aflată pe Exercițiului, în apropierea Școlii Nr.4 și Școlii Nr.16 a fost sancționată aspru și s-a luat decizia de orire temporată de la comercializare, până la remedirea neregulilor.

Măsura opririi temporare a prestării serviciilor a fost dispusă față de un operator economic întrucât cu ocazia controlului, comisarii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au stabilit că mai multe produse erau nesigure pentru alimentație publică, iar condițiile de depozitare erau necorespunzătoare.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata