Pitești. Stație de autobuz – distrusă! Ce măsuri au fost luate?

0

O parte din acoperișul stației de autobuz de la ieșirea din Pitești către fostul Arpechim a fost distrusă recent, imaginile cu pagubele fiind postate pe rețelele de socializare. Primarul Cristian Gentea a dezvăluit că în acest caz nu este vorba despre un act de vandalism, ci de neatenția unui șofer de TIR care a agățat panoul din sticlă.

CITEȘTE ȘI: ELEV DE 17 ANI – BĂTUT CU BESTIALITATE ÎN AUTOBUZ! A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL!

„La Vamă nu este vorba despre un act de vandalism, ci este vorba despre un TIR care a agășat o parte din acoperiș și a spart-o” a declarat primarul Cristian Gentea.

Actele de vandalism în Pitești s-au înmulțit în utima perioadă, iar nici stațiile de autobuz care au costat o sumă considerablă, nu au scăpat de cei certați cu bunul simț. Astfel, edilul Gentea a anunțat că după finalizarea coloanelor și a branșamentelor vor fi montate camere de supraveghere pentru a descuraja distrugerea domeniului public.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata