Pitești: Sute de locuințe fără apă! Află în ce cartiere!

0
Pitești: Sute de locuințe, fără apă! Află în ce cartiere!
Sistarea furnizării apei potabile în municipiul Pitești, zona Craiovei – Războieni, în data de 20 noiembrie 2023. Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești va sista furnizarea apei potabile în municipiul Pitești, luni, 20.11.2023, între orele 08:00-20:00, fiind afectați utilizatorii din cartierele Craiovei, Războieni (parțial), platoul Craiovei (tarlaua 22 – stația de gaze), precum și pe următoarele străzi: str. Exercițiu, str. Banat, str. Smârdan și Prelungirea Craiovei.
Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuția lucrării de înlocuire tronson conductă OL DN 400.
Apă Canal 2000 SA își cere scuze față de abonații afectați de această oprire și îi roagă să își asigure
rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Pentru informații privind întreruperile de apã, precum și pentru semnalarea unor probleme la rețelele de alimentare cu apă și de canalizare, vă rugăm să ne contactați la Call Center (non stop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informațiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societății www.apacanal2000.ro, la secțiunile „Lucrări programate” sau ,,Avarii”.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata