PITEȘTI. TÂNĂR BĂTUT CU SĂLBĂTICIE ȘI AMENINȚAT CU UN CUȚIT LA PĂCĂNELE!

0

Un bărbat în vârstă de 27 ani a fost bătut cu sălbăticie și amenințat cu un cuțit de doi bărbați într-o sală de jocuri de noroc din cartierul piteștean Prundu. Din primele informații, între cei doi agresori și victimă exista un conflict mai vechi, iar când s-au întâlnit la păcănele cei trei și-au schimbat injurii, iar conflictul a degenerat. Tânărul a fost amenințat cu cuțitul, a fost pus la pământ și lovit cu bestialitate cu pumnii și picioarele.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ACCES INTERZIS PE MAI MULTE STRĂZI DIN ZONA SPITALULUI JUDEȚEAN! AFLĂ DETALII!

Victima a alertat autoritățile, iar cei doi bărbați violenți au fost identificați, au fost duși la audieri, iar după administrarea probatoriului aceștia au fost reținuți pentru 24 ore, ulterior fiind plasați sub control judiciar. Totul s-a petrecut la sfâșitul lunii ianuarie, iar între timp, oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată

„Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, pe de-o parte, și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 22 ianuarie a.c., în timp ce se aflau în incinta și în apropierea unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești, doi bărbați, de 44, respectiv 39 de ani, ambii din Pitești, ar fi amenințat cu acte de violență și un cuțit și ar fi agresat fizic un bărbat de 27 de ani, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

Reamintim faptul că, după administrarea probatoriului, în zilele de 13 și 14 februarie a.c., cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata