Pitești: Tânăr lovit de tren în zona CNCD! Accident grav!

0

Pitești: Tânăr lovit de tren în zona CNCD! Accident grav!

Accident grav, seara trecută în Pitești! Un tânăr de 35 ani a fost lovit de tren în zona CNCD. Din primele informații, se pare că bărbatul a încercat să traverseze pe calea ferată fără să se asigure, prin loc nepermis, fiind surprins de un tren de călători în gabaritul liniei. Acesta a fost transportat de urgență la spital.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT! UN TÂNĂR ȘI-A DAT FOC ȘI A ARS CA O TORȚĂ, DE DORUL PĂRINȚILOR! DETALII HALUCINANTE!

„Pitești – sesizare persoană lovită de tren. (zona CNCD). Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, cetățean străin, din Bangladesh, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, posibil în încercarea de a traversa linia de cale ferată fără să se asigure, prin loc nepermis, a fost surprins de un tren de călători în gabaritul liniei.

Ca urmare a impactului, bărbatul în cauză a suferit leziuni (preliminar, fractură deschisă la membrul inferior drept), fiind preluat de echipajele mendicale și transportat la o unitate medicală. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care incidentul feroviar a avut loc.”, transmite IPJ Argeș.

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș recomandă ca la orice traversare a căii ferate să fie respectate regulile specifice. Traversarea pietonală să fie făcută prin locurile autorizate, persoanele să se asigure temeinic înainte de a traversa, și să nu se expună la riscuri inutile.

De asemenea, la traversarea cu autovehicule, să fie respectată semnificația marcajelor și indicatoarelor rutiere, cu oprirea în dreptul marcajului și asigurarea temeinică (la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere), respectiv să fie respectată semnificația marcajelor, indicatoarelor, a semnalizării acustice și luminoase și a barierelor sau semibarierelor (la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu bariere sau semibariere), fără a încerca să traversați când barierele se află în curs de coborâre.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata