Pitești: Tânără călcată în picioare de fostul iubit!

0

Pitești: Tânără călcată în picioare de fostul iubit! Află motivul! În ziua de 09 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și amenințare, și au reținut un tânăr de 23 de ani, din Pitești.

CITEȘTE ȘI: SUFERINȚA SURDĂ CARE A ÎMPINS-O LA SINUCIDERE PE LAURA. CE SPUN APROPIAȚII?
Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 23 octombrie a.c., în jurul orei 11:00, tânărul în cauză ar fi lovit pe fosta concubină și ar fi amenințat-o cu acte de violență. Ulterior persoana vătămată a formulat plângere prealabilă.
În ziua de 09 noiembrie, în baza unui mandat de aducere, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești l-au depistat și condus pe tânăr la sediul poliției.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata