Pitești: Tată și fiu-prinși cu cantități impresionante de petarde în mașină!

0

Doi bărbați, tată și fiu, au fost depistați de către jandarmii argeșeni, pe raza municipiului Pitești, în Cartierul Trivale, în data de 03.12.2022, orele 17:00,  având asupra lor, într-un autoturism, două cutii de carton pline cu diferite tipuri de articole pirotehnice.

Echipajul de jandarmi se afla în serviciul de patrulare în municipiul Pitești, când a observat doi bărbați, ce se aflau în apropierea unui autoturism și care aveau un comportament agitat la vederea echipajului, fapt ce i-a determinat să procedeze la legitimarea și percheziționarea autoturismului.

S-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a materialelor ilegale și la întocmirea actele necesare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de ”Orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, conform prevederilor articolului 37, litera a) din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Jandarmeria Argeș reamintește că legea interzice orice operațiuni cu materiale pirotehnice efectuate de către persoane fizice neautorizate și atenționează asupra pericolului la care se expun cei care cumpără și folosesc aceste obiecte periculoase, dar și asupra pericolului la care îi expun pe cei din jur.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata