Pitești: Testări gratuite, în cadrul campaniei de prevenire a cancerului de col uterin!

0

Pitești: Testări gratuite, în cadrul campaniei de prevenire a cancerului de col uterin! Unitatea Mobilă de Screening SCCUT va ajunge pe 13 februarie 2023 la Pitești, continuând campania de prevenire a cancerului de col uterin pe care o desfășoară în județul Argeș, în ultimele luni.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! COPIL DE 15 ANI, BĂTUT CU BESTIALITATE DE ȘASE COLEGI DE CLASĂ!

Femeile cu domiciliul în Pitești sau în oricare localitate argeșeană vor beneficia de testări gratuite Babeș – Papanicolau (24 – 29 ani) sau HPV (30 – 64 ani), caravana urmând a fi amplasată în zona Filarmonicii Pitești, luni, 13 februarie. Testările vor avea loc pe parcursul întregii zile, între orele 09:30 și 18:00, persoanele interesate putând face programări la numărul de telefon 0765 755 466, până vineri inclusiv.

Campania de prevenire a cancerului de col uterin se desfășoară în cadrul proiectului SCCUT, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” în parteneriat cu Fundația „Renașterea” pentru Educație, Sănătate și Cultură (FRESC), Centrul FILIA și Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate (SASTIPEN).

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata