Pitești. Tineri amenințați cu un cuțit și bătuți în plină stradă!

0

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tentativă la tâlhărie calificată.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 26 spre 27 august a.c., un bărbat de 29 de ani, ar fi deposedat, prin acte de violență, folosind un obiect tăietor-înțepător, un tânăr de borseta pe care o avea asupra sa. De asememenea, cel în cauză ar fi fost sprijinit în activitatea infracțională de un tânăr de 23 de ani, care ar fi lovit un martor și i-ar fi pulverizat spray lacrimogen în față, împiedicându-l, astfel, să intervină în apărarea persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, în ziua de 25 octombrie a.c., bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar față de tânărul de 23 de ani, a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ulterior, în ziua de 26 octombrie a.c., bărbatul de 29 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata