Pitești. Zeci de locuințe și instituții – fără apă!

0
Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de joi, 07.09.2023, până la orele 20:00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi: Bd. Republicii, Bd. I.C. Brătianu, str. Eroilor – parţial, cartier Popa Şapcă – între str. Sf. Vineri şi str. Râurilor, zona centru. Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia unor lucrări de înlocuire tronson conductă din zonă şi înlocuire vană.
Societatea Apă Canal își cere scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile. Echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă. Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să contactați operatorul la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata