Piteștiul va avea un nou arhitect-șef! Află cine ar putea fi!

0

Luna aceasta municipiul Pitești ar putea avea un nou arhitect șef după ce administrația locală a scos la concurs postul lăsat liber de Cătălin Ghiță. Cel mai probabil, Andrada Dinu Toader-Pasti, tânăra arhitectă numită ca expert în cadrul Departamentului de Urbanism din 14 iulie, ar putea să fie singura care să se înhame la o asemenea responsabilitate.

În această perioadă, arhitecta Toader a avut drept de semnătura și a fost pe poziție de arhitect șef. După primele săptămâni de activitate ea a făcut o impresie bună colegilor din Primăria Pitești ca fiind o  profesionistă și cunoscătoare a legislației în domeniu și foarte strictă în aplicarea ei..

Andrada Dinu Toader-Pasti a absolvit Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” în 2011, iar din 2014 este membru cu drept de semnătură al Ordinului Arhitecților din România. Tânăra arhitect are la activ sute de proiecte printre care reabilitarea Primăriei Capitalei, reabilitarea Teatrului Ion Creangă din București, dar și alte proiecte din mediul privat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata