Piticii lui Bogdan Vişan, campioni naţionali

Fotbalul piteştean are în conti­nuare resurse la nivel de copii şi juniori. Astfel, grupa de copii născuţi în 2004, de la Şcoala de Fotbal Dani Coman, a reuşit să se impună categoric în cadrul turneului naţional de minifotbal disputat recent la Tg. Mureş. Competiţia, intitulată Cupa EON Kinder, s-a desfăşurat în perioada 30 august-2 septembrie, şi a contabilizat 350 de meciuri, cele mai bune grupe din ţară, de la 2000 până la 2004.
Şapte meciuri, şapte victorii
Micuţii fotbalişti piteşteni, antrenaţi de Bogdan Vişan au pornit în forţă, învingând în primul meci pe CFR Cluj, cu scorul de 6-2. În grupe, FC Dănuţ Coman a mai învins pe ACS Kinder II (scor 8-0), pe FC Juniorul Bucureşti (scor 4-1) şi pe Athletic Kids Gurghiu (scor 10-3). În sferturi, piteştenii au răpus pe Dinamo Bucureşti II, scor 4-2, iar în semifinală au trecut de prima echipă a clubului din Ştefan cel Mare (scor 8-1). În ultimul act al competiţiei, FC Dănuţ Coman a întâlnit pe ACS Kinder 1 Tg. Mureş, punând mâna pe marele trofeu, după o victorie categorică, scor 5-2.
Eduard Simionescu a primit titlul de golgeter de la Hagi
„De data aceasta ne-am atins obiectivul. A fost cel mai tare turneu din ţară, la acest nivel. Am câştigat şi asta mă bucură enorm pentru că sunt un tip de antrenor care nu mă împac decât cu victoriile. La orice competiţie particip cu echipa, îmi propun de fiecare dată să obţin primul lor. Cel mai greu meci pot spune că a fost cel din semifinala cu Dinamo Bucureşti, cea mai bună echipă din Capitală. Am reuşit să-i mobilizez foarte bine pe copii şi am câştigat cu 8-1”, spune Bogdan Vişan, antrenorul campionilor de la Tg. Mureş. Pe lângă medaliile de aur, primite din partea organizatorilor, la festivitatea de premiere, grupa 2004 de la FC Dani Coman a mai pus mâna pe un trofeu. Eduard Simionescu a fost desemnat golgeterul competiţiei, fiind premiat de liderul „Generaţiei de Aur”, Gheorghe Hagi.
Clasament final grupa 2004
1.    ŞCOALA DE FOTBAL DĂNUŢ COMAN PITEŞTI
2.    ACS KINDER SG.  DE MUREŞ
3.    FC DINAMO BUCUREŞTI
4.    ACADEMIA GH. HAGI
5.    CSM FOCŞANI
6.    ACS TÂMPA BRAŞOV
7.    ATHLETIC GURGHIU
8.    FC DINAMO 2 BUCUREŞTI
9.    ACS TÂMPA BRAŞOV 2
10.    CFR CLUJ
11.    BENTA BRAŢOV
12.    STARS BRĂILA
13.    INTERSTAR SIBIU
14.    FC JUNIORUL BUCUREŞTI
15.    ACS KINDER SG. DE MUREŞ 3
16.    FCM TG. MUREŞ
17.    ACS KINDER SG. DE MUREŞ 2
18.    JUNIORUL TG. MUREŞ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.