Plan roșu de intervenție! 13 victime transportate la spital!

0

13 persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp la limita dintre Argeș și Dâmbovița. Din primele informații, se pare că șoferul unui microbuz ar fi pierdut controlul volanului, a aieșit de pe carosabil și s-a răsturnat cu autovehiculul pe marginea drumului.

Apelul a fost făcut pe dispeceratul ISU Argeș, astfel încât a fost a fost activat planul roșu de intervenție. La fața locului s-au deplasat mai mult echipaje medicale și de intervenție din parte aISU Argeș, iar în urma evaluării, șase persoane au fost transportate la SJU Pitești.

„În urma unui apel pe numărul unic de urgență 112, a fost semnalat un accident rutier în care un microbuz s-a răsturnat și au rezultat victime multiple, la granița cu județul Dâmbovița pe DN 7, inspectoratul nostru luând măsuri imediate pentru alertarea subunităților de intervenție și de relaționare cu forțele de intervenție din județul Dâmbovița. Totodată, a fost activat si Planul Roșu de Intervenție, fiind alertate și instituțiile cu rol de intervenție în situații de urgență ale județului Argeș pentru a asigura o acțiune promptă și operativă. La fața locului au ajuns trei echipaje cu o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat alături de colegii de la ISU Dâmbovița și SAJ Argeș și Dâmbovița.

În incident a fost vorba despre un microbuz care s-a răsturnat în afara părții carosabile în localitatea Valea Lungă, sat Feteni, din județul Dâmbovița, și au fost asistate până în acest moment 13 persoane conștiente și neîncarcerate, toate preluate de către echipajele medicale prezente la eveniment. Pentru opt dintre acestea se efectuează transportul la spital spital, iar celelalte 4 sunt monitorizate la locul evenimentului” potrivit IGSU.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata