„Plâng morții și sunt alături de familiile lor. Nedumerirea rămâne.” Cinci tineri de 19 ani-morți pe loc într-un grav accident de circulație! TRAGEDIE!

0

 „Plâng morții și sunt alături de familiile lor. Nedumerirea rămâne.” Cinci tineri de 19 ani-morți pe loc într-un grav accident de circulație! O tragedie s-a petrecut recent iar șapte oameni, dintre care cinci tineri de 19 ani, au murit pe loc în urma unui grav accident de circulație. Gravul accident de circulație s-a petrecut după ce șoferul unui BMW, într-o curbă, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens dintr-un motiv necunoscut, izbindu-se puternic de un Mercedes și un VW Caddy.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ ÎNGROZITOARE! TÂNĂR DE 34 ANI BĂTUT PÂNĂ LA ULTIMA SUFLARE!

Din primele informații, se pare că șoferul BMW-ului, un bărbat de 45 de ani, nu avea permis de conducere. Impactul a fost devastator: două dintre mașini au luat foc și s-au făcut scrum iar cea de-a treia s-a răsturnat. În Mercedes se aflau cinci tineri de 19 ani, trei băieți și două fete, toți cinci murind pe loc. Din VW Caddy au murit doi bărbați de 60 și 44 de ani.Împreună cu ei mai era o femeie de 73 de ani, care a reușit să scape sărind din mașină, însă a fost grav rănită. Șoferul BMW-ului, un bărbat de 45 ani, și pasagera de 34 de ani au supraviețuit teribilului accident. Poliția a deschis dosar prnal și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Tragicul accident de circulație s-a petrecut recent pe B247, un drum din Bad Langensalza, oraș aflat în landul german Turingia.

„Cu șoc și mare tristețe tocmai am primit vestea accidentului de mașină foarte grav dintre Schönstedt și Bad Langensalza. Plâng morții și sunt alături de familiile lor. Atât de multe vieți șterse în câteva secunde. Nedumerirea rămâne.”, a transmis Bodo Ramelow, prim-ministru al landului Turingia.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata