Plângere penală pentru hărțuire sexuală împotriva primarului de la Călinești Argeș! Ce spune tatăl fetei de 20 de ani!

Avocata tinerei de 20 de ani care a acuzat că a fost hărțuită sexual de primarul comunei Călinești – Argeș, Mihai Georgescu, a depus astăzi plângere penală pentru hărțuire sexuală. Tatăl tinerei, Nicolae Dicu, ne-a declarat că nu va renunța la demersurile începute și care au ca scop să facă dreptate pentru fiica lui.

Scandalul a izbucnit ieri, când o înregistrare, din care reieșeau propunerile cel puțin inadecvate ale primarului, a fost făcută publică pe un cont de facebook. Tânăra urma să fie angajată la cabinetul primarului, să aibă un program de muncă mai mult decât lejer, însă, la schimb, trebuia, potrivit înregistrării, să fie la dispoziția primarului, din când în când, câte o oră-două, când vrea el.

CITEȘTE ȘI: ACUM! PRIMARUL DIN CĂLINEȘTI-SUSPENDAT DIN FUNCȚIE! MOTIVUL ȘOCANT!

Fata lucra la primărie pe un alt post când a primit aceste propuneri și a încercat să spună familiei prin ce trece. Astfel, i-a povestit tatălui ei despre atitudinea edilului, iar părintele nu a crezut-o. Ca să dovedească adevărul, tânăra a fost nevoită să înregistreze propunerile indecente ale primarului, care-i este și unchi. Abia după ce le-a ascultat, tatăl fetei a decis că trebuie să facă totul public. „Astăzi avocata a depus o plângere penală pentru hărțuire sexuală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Nu mai pot răbda rușinea adusă familiei mele. Am răbdat până la un punct. Trebuie să înceteze batjocura la care a fost supusă familia mea. Voi merge până la capăt!” ne-a declarat tatăl fetei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] Plângere penală pentru hărțuire sexuală împotriva primarului de la Călinești Argeș!&hellip… […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.