Platformă încărcată cu mașini Tesla-făcută praf pe Valea Oltului! Accident grav!

0

Platformă încărcată cu mașini Tesla-făcută praf pe Valea Oltului! Accident grav!

Un grav accident de circulație a avut loc săptămâna aceasta după ce două platforme care transportau autoturisme s-au ciocnit violent. În gravul accident de pe Valea Oltului a fost implicată o platformă încărcată cu mașini Tesla dar și o altă platform care transporta mașini second hand.

CITEȘTE ȘI: MESAJ EMOȚIONANT AL FAMILIEI POLIȚISTULUI LOCAL LA O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ ÎNMORMÂNTARE!

La fața locului au sosit de urgență mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe. În urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată.  Gravul accident a a avut loc pe DN 7, în afara localităţii Boiţa.

„Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Sibiu. Bărbatul este conştient şi are un traumatism la picior şi un traumatism cranio-cerebral. Celelalte două persoane implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat ISU Sibiu.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata