Playoff sau Liga 2? FC Argeș – avancronica unei bătălii crâncene pentru calificare!

0

FC Argeș mai are de disputat trei meciuri în urma cărora vom afla dacă gruparea din Trivale  va fi printre primele șase echipe din acest sezon competițional sau va lupta din răsputeri pentru a rămâne în Liga I. După pauza de două săptămâni, alb-violeții vor întâlni trei echipe cu care în tur au bifat două înfrângeri (2-1 cu Rapid, 2-0 cu FC U Craiova) și o victorie (1-0 cu CS Mioveni), iar potrivit calculelor matematice, elevii lui Marius Croitoru ar avea șanse pentru a se califica în playoff.

Numai că… prestațiile din ultima perioadă ar putea să fie o avancronică către un dezastru al FC Argeș și o luptă crâncenă pentru a nu retrograda. Cu 21 de puncte strânse în acest moment, alb-violeții sunt obligați să câștige cel puțin două din meciurile rămase pentru a ajunge în primele clasate, dar și acesta este un obiectiv greu realizabil. Rapid este pe locul 3 cu 33 puncte, FC U Craiova, ce-i drept este pe penultimul loc, dar în tur au lansat două mingi în poarta FC Argeș. De asemenea, nici cu CS Mioveni nu va fi un meci ușor, dat fiind faptul că este un meci al orgoliilor, iar istoria recentă a demonstrat ce pot face galben verzii pe teren în confruntările directe cu vecinii alb-violeți.

Rămâne de văzut dacă în pauza competițională Marius Croitoru a reușit să „șlefuiască” fotbaliștii pe care îi pregătește, astfel încât să avem parte de o surpriză.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata