Pleacă Croitoru de la FC Argeș?  Dezvăluiri exclusive!

0

Marius Croitoru nu va pleca în viitorul apropiat de pe banca tehnică a FC Argeș, a declarat Daniel Stanciu, director executiv al clubului din Trivale. Tehnicianul alb-violețior va duce, cel puțin, până la sfârșit campionatul, iar în vară vor exista o serie de discuții pentru prelungirea contractului.

„El are clauză, are contract și din vară încolo. Există o clauză din partea noastră. Noi putem rezilia contractul unilateral contractul, bineînțeles, cu acordul lui, dar există o clauză în contract” a spus Daniel Stanciu.

Râvnit de FC Botoșani, Croitoru rămâne la FC Argeș

Râvnit de FC Botoșani, echip pe care a antrenat-o un timp îndelungat, Croitoru nu poate pleca în acest moment de la FC Argeș. Conducerea echipei lui Dobrin s-a asigurat la negocierile din urmă cu trei luni când l-au adus pe Croitoru că acesta nu va pleca prin clauzele contractuale.

CITEȘTE ȘI: FC ARGEȘ – VIITOR SUMBRU! STANCIU: „AVEM SPONSORI CARE NE-AU ANUNȚAT CĂ NU MAI POT FACE FAȚĂ!”

În schimb, în momentul în care a fost prezentat, acesta a spus că până la sfârșitul sezonului competițional va da tot ce poate pentru FC Argeș, iar în cazul în care nu va înregistra rezultate va avea o discuție cu conducerea clubului privind plecarea sau rămânerea la echipa din Trivale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata