Pleacă Ișfan de la FC Argeș? Anunțul atacantului!

0

Alexandru Ișfan, atacantul FC Argeș, ar putea fi transferat la o altă echipă în cazul în care va apărea o ofertă bună. Fotbalistul alb violet, convocat la Naționala U21 a României, a declarat înaintea meciului Spania, că, deși a fost declarat netransferabil înaintea de începerea sezonului actual, conducerea clubului ar putea reveni asupra deciziei.

„Oamenii de la club au fost alături de mine în această perioadă, Latovlevici m-a ajutat foarte mult cu sfaturi și asta s-a văzut în evoluțiile mele. Banderola de căpitan la FC Argeș nu a fost o presiune pentru mine. M-am simțit senzațional și mi-a dat încredere.

Jucători cu experiență ca Marius Constantin și antrenorul mi-au spus să nu pun presiune pe umerii mei, este ceva încântător. Ca să ajungi căpitan îți trebuie câteva calități. Un căpitan trebuie să fie impunător, să țină grupul unit, practic să țină vestiarul aproape.

Sunt bucuros când se vorbește despre mine, pentru că înseamnă că eu le dau acest motiv prin evoluțiile mele. Chiar dacă cei de la FC Argeș au spus că sunt netransferabil, eu cred că dacă ar fi să vină o ofertă bună pentru mine și club mutarea s-ar face”, a încheiat Ișfan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata