„Plecarea ta dintre noi ne-a spart sufletul în mii de bucăți! Drum lin, copil frumos!” Mesaje sfâșietoare după moartea tinerei ucise de un șofer drogat!

0

Sute de mesaje de condoleanțe care îți rup sufletul în două curg pe rețelele de socializare după moartea Ioanei, o tânără de 19 ani din București, care s-a stins chiar în Ajunul Crăciunului. Tânăra mergea la o petrecere cu un prieten care, pe o şosea din nordul capitalei, a pierdut brusc controlul maşinii şi s-a răsturnat peste două autoturisme parcate.

CITEȘTE ȘI: ACUM! ACCIDENT LA PODUL VIILOR! TREI MAȘINI IMPLICATE!

Şoferul, un tânăr de 18 ani, avea permis de mai puțin de jumătate de an, dar conducea o maşină puternică, a părinţilor săi. Nu consumase alcool, dar la testul pentru droguri rezultatul a fost pozitiv.

Devastată de durere, mama tinerei spune că nu înţelege ce s-a întâmplat: „E absurd ce fac oamenii când li se împietrește sufletul… Dar nu mai contează. Ioana noastră nu mai este. Rugați-vă pentru sufletul ei frumos și cald”.

Şi mătuşa fetei e distrusă de durere: „Cei cinci copii ai familiei. Au rămas doar patru. Ioana, plecarea ta dintre noi ne-a spart sufletul în mii de bucăți. Drum lin și fericire veșnică, copil frumos!”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata