Plin de cerșetori în cartierele din Pitești! Polițiștii locali au dat amenzi! 

0

Plin de cerșetori în cartierele din Pitești! Polițiștii locali au dat amenzi! Astăzi, polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente și Ordine Publică – Poliția Locală Pitești au depistat două persoane din  Ștefănești – Zăvoi ce colectau deșeuri reciclabile, respectiv  pet-uri, de la platforma de gunoi situată în imediata apropiere a blocului D4 din cartierul Tudor Vladimirescu.

CITEȘTE ȘI: SE DESCHIDE AL DOILEA MCDONALD’S ÎN PITEȘTI! SE FAC ANGAJĂRI! AFLĂ DETALII!

Zona era monitorizată de câteva zile întrucât persoanele depistate își făcuseră un obicei din a colecta pet-uri din zona respectivă, împrăștiind gunoaiele, făcând foarte mare mizerie și creând disconfort locatarilor din zonă.

Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale  conform legislației în vigoare,  în valoare totală de 1500 lei. Pentru o mai bună operativitate și pentru a se depista în timp util cele menționate, cetățenii pot sesiza la dispeceratul Poliției Locale Pitești, la numerele de telefon 0348/911 sau 0248/210230.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata