Ploi, vânt, lapoviță și ninsoare! Prognoza meteo pentru următoarea lună!

0

Ploi, vânt, lapoviță și ninsoare! Prognoza meteo pentru următoarea lună! Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

CITEȘTE ȘI: UN PITEȘTEAN ȘI 13 ROMÂNI AU TERORIZAT CALIFORNIA! ANCHETĂ FBI ÎN ARGEȘ!

20.11.2023 – 27.11.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, sudice și centrale, dar mai ales în extremitatea de sud-vest a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea de vest a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

27.11.2023 – 04.12.2023

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

04.12.2023 – 11.12.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

11.12.2023 – 18.12.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata