Ploi, vânt și temperaturi la limita înghețului! Cât timp mai țin ploile și vremea rea? Prognoza meteo actualizată!

0

Chiar dacă pe parcursul zilei soarele va mai încălzi puțin atmosfera, totuși este bine să vă luați o haină mai groasă cu voi. Temperaturile actuale sunt sub normalul perioadei și astfel de episoade cu scăderi bruște în grade vor deveni o constantă, ținând cont de modul în care s-a schimbat clima în ultima perioadă.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEAT CRIȚĂ, ȘI-A CONDUS PRIETENUL SPRE MOARTE! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN ARGEȘ!

Deși ne apropiem de prima lună de vară, valorile termice vor caracteriza o vreme de toamnă – iarnă. După-amiaza și seara vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice, local în zonele montane și posibil izolat în rest. La altitudini de peste 2000 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor situa între 14 şi 23 de grade.

În zona noastră, vremea va fi relativ rece. Cerul va fi temporar noros și vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…21 de grade.

La munte, valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior și vor caracteriza o vreme destul de rece pentru această dată. Mai ales după-amiaza și seara vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice, local în Carpații Occidentali și Meridionali și izolat în rest. La altitudini de peste 2000 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Din păcate, meteorologii nu au vești bune nici pentru săptămânile care urmează, pentru că, conform ANM, va ploua în fiecare zi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata