PNL a deblocat criza din sănătate. Greva s-a încheiat oficial!

0

PNL a deblocat criza din sănătate. Greva s-a încheiat oficial!

Proiectul de lege care răspunde solicitărilor angajaților CNAS a fost adoptat azi cu o majoritate covârșitoare, după ce PNL a depus toate eforturile pentru a-l înscrie pe ordinea de zi! Prin acest proiect, salariilor lor vor crește! Așa, lucrurile revin azi la normal, angajații din sistemul asigurărilor de sănătate își reiau activitatea.

CITEȘTE ȘI: REORGANIZARE TERITORIALĂ ÎN ARGEȘ. CE LOCALITĂȚI AR DISPĂREA?

Președintele CNAS, Andrei Baciu: „Practic, astăzi se deblochează criza din sănătate, ca urmare a eforturilor depuse de colegii mei liberali, care au reușit să impună adoptarea proiectului de lege care răspunde solicitărilor angajaților CNAS.”

Directorul general CNAS Argeș și reprezentantul Comisiei de sănătate PNL Argeș, Ionuț Gheorghe: „Sănătatea este prioritate zero în județul Argeș. Angajații din sistemul de asigurări de sănătate merită respect pentru activitatea lor. Iar respectul înseamnă inclusiv drepturi salariale adecvate. Noi nu ne permitem să pierdem acești angajați competenți.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata