PNL are viceprimar la Bascov!

În ședința Consiliului Local Bascov de astăzi, 16 noiembrie, consilierii locali au votat alegerea viceprimarului localității. Acesta a fost ales în persoana lui Gheorghe Nedelea, candidatul liberal la Primăria Bascov.  Alianța de dreapta a funcționat din plin, noul viceprimar fiind ales cu 10 voturi pentru, din totalul de 17 consilieri, eliminând astfel toate speculațiile care au circulat în ultima perioadă privind alegerea viceprimarului sau soliditatea echipei PNL Bascov.

 „Votul de astăzi demonstrează cât se poate de clar că la Bascov dreapta este unită, că alianţa dintre PNL, USR-Plus şi PMP este funcţională. Avem încredere în această alianţă şi în faptul că își va dovedi eficiența în plan administrativ, prin susţinerea de proiecte pentru dezvoltarea durabilă şi inteligentă a comunei Bascov. Votul de astăzi consființește practic dorința cetățenilor din localitate care au acordat votul de încredere echipei PNL și astfel am reușit să intrăm în Consiliul Local cu șase consilieri și să dăm viceprimarul”, a declarat Cătălin Andrei, consilier local în cadrul CL Bascov.

Articol publicat de SC EURO MEDIA TREND SRL, la comanda PNL- Organizația Judeteană Argeș, Cod Unic de Identificare mandatar financiar: 11200025

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.