PNL Argeș- o primă „Cafenea liberală” de succes! Tinerii-în centrul atenției!

0

Marile idei care au schimbat lumea s-au născut în cafenele și din dorința de a schimba ceva în societate. Aseară, la o cafea și un ceai, alături de câțiva zeci tineri extraordinari care au fost invitații speciali, reprezentanții PNL Argeș au vorbit despre ei și despre comunicarea politică, la prima “Cafenea liberală” din județ.

„Am simțit un vibe așa fain cum rar mi-a fost să asist la o dezbatere în ultimii ani. Pentru că dialogul a fost sincer, direct, amuzant, cu dorință, fără patimi, chiar așa cum sunt adolescenții de azi.

Am vorbit despre comunicarea politică, despre greșelile sau atuurile politicienilor, despre votul la 16 ani, despre public speaking, despre educație, viitor și multe altele. Ionuț Stroe, deputat și purtător de cuvânt al PNL a fost invitatul nostru.

Tinerii nu l-au menajat cu întrebările și după mai bine de două ore de discuții, care s-au prelungit evident și după ce am încheiat sesiunea, putem spune că am avut o primă “Cafenea liberală” de succes. Ei, tinerii au învățat ceva de la noi, dar și noi am învățat multe de la ei.

Mulțumim Ionuț că ai fost alături de noi. Strângeri de mână, colegilor tineri care s-au implicat în organizare și colegilor liberali Radu Perianu, Mihai Coteț, Cătălina Dumitrașcu, Dragos Predescu, Gabriel Gheorghe Tudor, Dumitru-Costinel Sipoteanu pentru participare.”, a declarant Cătălin Andrei, purtător de cuvânt al PNL Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata