PNL Argeș: „Pentru că nouă ne place adevărul, îndrăznim să credem că și domnului primar Gentea ar trebui să-i placă!”

0

Departamentul de presă al PNL Argeș a transmis un comunicat de presă prin care dorește să aducă la cunoștința opiniei publice că, primul loc de joacă din Pitești realizat prin sponsorizare a fost în anul 2007, în urma finanțării primite din partea Petrom. Astfel, locul de joacă inaugurat ieri, susțin liberalii, ar fi cel de-al treilea și nu primul, cum în mod eronat a precizat primarul Cristian Gentea.

Redăm mai jos postarea de pe facebook a purtătorului de cuvânt al PNL Argeș, Cătălin Andrei:

„Pentru că nouă ne place adevărul, îndrăznim să credem că și domnului primar Gentea ar trebui să-i placă! Ieri, domnul primar al municipiului Pitești a anunțat pe Facebook, fix la jumătatea celor doi ani de mandat, că a făcut „recepția primului loc de joacă public pentru copii din Pitești, realizat vreodată prin sponsorizări”.

Fie domnul primar a uitat, fie nu vrea să își aducă aminte, dar acest loc de joacă nu este nici primul, nu este nici măcar al doilea, este abia al treilea realizat în Pitești cu sprijinul unor companii cu capital privat. Așadar, mergând înapoi pe firul istoriei recente, nu care cumva să rămână piteșteanul cu o impresie greșită despre cuvântul domnului primar, am aflat că au mai fost încă două astfel de inițiative pe care domnia sa le-a omis în propriul material de laudatio.

 Astfel, în 2007, compania Petrom a demarat în cinci orașe din țară programul “Parcurile viitorului”, unul fiind în Pitești, respectiv Expo Parc. Acesta a fost primul!

În 2018, în Găvana, pe strada Gârlei, societatea Lisa Draxlmaier a dat în folosință un loc de joacă, realizat pe cheltuială proprie. Din partea primăriei, demersurile au fost făcute de colegul nostru, Sorin Apostoliceanu, iar domnul Gentea, în calitate de consilier local a votat în data de 24 mai 2018 proiectul de hotărâre privind aprobarea reabilitării și modernizării acestui parc, realizat în totalitate din investiție privată. Acesta a fost al doilea, iar primarul de la acea vreme, Cornel Ionică a fost prezent doar pentru tăierea panglicii.

Ieri, domnul primar de cuvânt a anunțat „recepția primului loc de joacă public pentru copii din Pitești, realizat vreodată prin sponsorizări”. Acesta este de fapt al treilea proiect pe care o companie privată a decis să îl ofere locuitorilor municipiului Pitești. Felicitări Mol România pentru această inițiativă!  Mare atenție la paternitatea proiectelor, domnule primar; noi am observat că la PSD se poartă să vă asumați proiecte care nu vă aparțin.”, transmite PNL Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata