PNL Mioveni: „În Colibași miroase foarte urât și autoritățile responsabile de Statia de Epurare Mioveni nu fac nimic.”

0

PNL Mioveni: „În Colibași miroase foarte urât și autoritățile responsabile de Statia de Epurare Mioveni nu fac nimic.”

În Colibași miroase foarte urât și autoritățile responsabile de Statia de Epurare Mioveni nu fac nimic. De ani de zile, tragem semnale de alarmă, căutăm soluții, dar din nefericire administrația locală este indolentă și total dezinteresată de rezolvarea acestei probleme.

CITEȘTE ȘI: CINE SUNT CEI 5 BĂRBAȚI MORȚI ÎN ACCIDENTUL DE PE A1! LUCRAU LA O CUNOSCUTĂ FIRMĂ DIN BASCOV!

Statia de Epurare care a fost modernizată în 2010 cu fonduri de la Banca Mondială este marea problemă, dar SC Servicii Edilitare pentru Comunitatea Mioveni și Primăria refuză să accepte că aceasta are grave lacune de funcționare. Colegul nostru, Nicolae Fulger a vorbit despre faptul că “acum, fie nu se respectă procesul tehnologic, fie l-au modificat după ureche. Stația de Epurare a devenit o mare afacere. Aici se descărcă vidanje din multe alte județe.  Care este înțelesul să aduci o vidanjă de la 200 km ca să o descarci la Mioveni?”, a întrebat acesta retoric.

 

Mai grav este că în loc să caute o soluție, primarul din Mioveni îi critică și îi atacă pe cei care spun clar că este o problemă gravă în Colibași care are nevoie urgent de o rezolvare. Astfel de situații nu se rezolvă cu declarații belicoase. Se rezolvă cu soluții concrete. De aceea, președintele PNL Mioveni, Dumitru-Costinel Șipoteanu a transmis public primarului orașului Mioveni să lase deoparte declarațiile publice să își facă treaba și să rezolve urgent situația.

“Domnule primar Georgescu, lăsați politica deoparte în această speță și puneți mâna să rezolvați problema urât mirositoare din Colibași. Oamenii reclamă de mult timp mirosul pestilențial și puternic din zonă. Nu vă prefaceți că nu știți, deoarece chiar dumneavoastră recunoașteți problema în adresa transmisă către Automobile DACIA. Poate că trebuie să le explicați mai multe oamenilor pe acest subiect. Nu încercați să acoperiți această mizerie și interesele financiare din jurul stației de epurare”, a transmis liderul PNL Mioveni.

PNL Mioveni

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata