PNL Pitești: „Ne bucură că, în al 12-lea ceas, a anunțat că se ocupă și de oraș. În primii trei ani de mandat l-a neglijat pentru fotbal.”

0

„Încă o dovadă că avem primar instabil și mai ales vânător de imagine facilă! Este ceea ce numește galeria… ,,suporter de rezultat”.

Când Divinitatea a ajutat FC Argeș și a promovat în ultima secundă, a fost clar meritul salvatorului în șort alb-violet de la Primărie. Acum, când deciziile sale manageriale puse în operă prin numirea tuturor ,,Foameților” în conducerea FC Argeș au adus echipa la cel mai înjositor rezultat din istoria clubului, vinovat e oricine altcineva, mai puțin primarul care este… ,,devastat”. Devastată, în realitate, este echipa. Devastat este banul public lăsat pe mâna politicienilor și a acoliților lor, ban public pentru care ar trebui să dea socoteală. Nici până acum, deși am solicitat în Consiliul Local transparentizarea cheltuielilor, nu am primit o situație, deși acolo vorbim, în bună parte, de banii piteștenilor iubitori sau neiubitori de fotbal.

Imediat după înfrângere, la nervi, primarul ne anunța că renunță la echipă (ca orice copil morocănos care aruncă mașinuța când a rămas fără baterii), ca și cum ar fi adus bani de acasă. Înțelegem, totuși, figura mesianică pe care vrea să și-o asume.

Singurul lucru care ne bucură este că, în al 12-lea ceas, a anunțat că se ocupă și de oraș. În primii trei ani de mandat l-a neglijat pentru fotbal.

Culmea aroganței, și mai ales a fricii față de piteșteni, este că meciul retur cu Dinamo nu se joacă pe stadionul din Trivale, ci la Mioveni, ca să nu păteze memoria stadionului Gâscanului. Acum înțelegem de ce un stadionaș fără pistă, de doar 15.000 de locuri, costă 100 de miloane de euro (da, ați citit bine, atât costă prioritatea actualului primar!), pentru că acolo echipa noastră are garantate victoriile. Doar nu poți să pătezi 100 de milioane de euro cu înfrângeri!

Apreciem că primarul renunță la echipă, apreciem că renunță la a mai juca echipa pe teren propriu și am aprecia și mai tare dacă ar merge acasă să se bucure de frumoasa-i pensie. Aceea e singura care îi aparține pe persoană fizică!”-Departamentul de Comunicare PNL Pitești!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata