Poliția a făcut „descinderi” în patru școli din Pitești!

În perioada 11-12 mai a.c., polițiștii argeșeni au continuat activitățile de informare și educare în cadrul campaniilor pentru creșterea gradului de siguranță al elevilor și al personalului didactic și prevenirea delicvenței juvenile.

Astfel, polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș și Secțiilor 1 și 2 Poliție Pitești s-au deplasat în 4 unități de învățământ gimnazial și liceal din municipiul Pitești, unde au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul Campaniei ,,Law iS COOL!”, campanie de informare și responsabilizare pentru reducerea faptelor de violență din mediul școlar.

De asemenea, în cadrul proiectului „Educație fără violență”, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat, alături de psihologii din cadrul D.G.A.S.P.C. Argeș, la un liceu și o școală generală din municipiul Câmpulung, unde ai prezentat aspecte juridice de interes privind răspunderea contravențională și penală a minorilor, modalități prin care pot evita contextele riscante, atât în mediul școlar cât și în societate.

La activitățile informativ-preventive au participat aproximativ 500 de elevi și 25 de cadre didactice.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.