Politician din Bascov – moarte suspectă după infectarea cu COVID-19!

Președintele ALDE Bascov, Turcu Marin zis „Dan turcu”, in varsta 52 de ani a murit astazi la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti. 

Fiica politicianului a declarat că va depune plângere pe motiv că medicii nu și-ar fi făcut datoria corespunzător.

Astfel, într-o postare pe Facebook, Diana Turcu spune că tatăl ei „a fost internat în data de 10.09.2020 la SJU Pitesti, cu simptome de Covid-19, si a fost confirmat pozitiv în data de 11.09.2020, dus pe secția terapie intensivă, cu probleme respiratorii”.

Inițial, starea tatălui a fost staționară, uneori chiar a evoluat în bine, însă, spune fata, că Dan Turcu îi trimitea mesaje în care îi spunea că nu este tratat corespunzător. 

Fata a sunat de mai multe ori pe Secția ATI, unde i se spunea că starea lui este stabilă. Cu toate acestea, primea în continuare mesaje prin care tatăl o ruga insistent să îl ia din spital pentru că nu mai rezistă acolo, iar în cele din urmă va muri.

„Primeam mesaje de la el și apeluri să îl iau de acolo, că nu este bine deloc. Și din nou am sunat la spital, unde mi s-a spus că starea lui este chiar foarte bună, l-au trecut de la masca cu ventilație, la masca simplă de oxigen.

Astăzi, la ora 7 dimineață, m-au sunat de la reanimare spunându-mi că tatăl meu a decedat și că în urma analizelor a reieșit că 90% din plămânul drept este afectat” a spus îndurerată fiica lui Dan Turcu.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.