Polițist arestat după ce a incendiat mașina unui prieten! Motivul halucinant!

0

Un polițist a ajuns după gratii după ce a dat foc mașinii unei persoane căreia îi împrumutate bani. Din primele informații, se pare că omul legii nu este la prima abatere de acest gen. Mai mult decât atât, polițistul și-ar fi convins un coleg să intre ilegal în baza de date de la Evidenţa Persoanelor pentru a verifica datele din evidenţa auto ale unei persoane.

„Tribunalul Maramureş a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a lui S.S.A., în vârstă de 24 de ani, poliţist, cercetat pentru distrugere şi instigare la acces ilegal la un sistem informatic.”

Polițistul, însoţit de un alt bărbat, în data de 10 iulie 2022, s-a deplasat cu un autoturism la locuința victimei unde a stropit cu motorină autoturismul parcat în faţa imobilului, aparţinând victimei, şi l-a incendiat, plecând ulterior de acolo.

„Fapta de distrugere a fost concepută şi săvârşită de inculpat în scop de răzbunare şi de constrângere, în contextul acordării de către acesta a unui împrumut martorului Z, cu implicarea martorului Y, şi a refuzului martorului Z de a-i restitui banii.”, anunță Tribunalul Maramureș.

 

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata