Polițist atacat cu pietre în centrul Piteștiului! Alt bărbat înjunghiat!

0

Polițist atacat cu pietre în centrul Piteștiului! Alt bărbat înjunghiat!

În ziua de 17 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care cercetările se desfășoară față de un bărbat de 36 de ani, aflat în stare de arest preventiv.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ALIN ANTON, AVOCATUL PITEȘTEAN REȚINUT DE DNA?

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 23 spre 24 decembrie a.c., în timp ce se afla într-o parcare din centrul municipiului Pitești, un bărbat necunoscut, identificat în urma cercetărilor ca fiind bărbatul de 36 de ani, având domiciliul în Ștefănești, ar fi agresat fizic un alt bărbat, înțepându-l cu un obiect ascuțit în zona toracelui.

Bărbatul a fost depistat și condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere, de către polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, iar în ziua de 28 decembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În ziua următoare, de 29 decembrie, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ulterior a fost dispusă reunirea cu un alt dosar penal, aflat în urmărirea proprie a Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, față de același bărbat, constând în aceea că, în ziua de 21 septembrie 2023, în timp ce se afla pe raza municipiului Pitești, cel în cauză ar fi aruncat cu o piatră într-un autoturism aflat în trafic pe bld. I.C. Brătianu, ar fi amenințat cu acte violență și ar fi aruncat cu pietre în și spre un agent de poliție locală aflat în timpul serviciului, și s-ar fi culcat pe una dintre benzile acestei artere rutiere, perturbând circulația, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata