POLIȚIST CONDAMNAT LA TREI ANI DE PUȘCĂRIE! ZECI DE EXPERTIZE FALSIFICATE!

0

 Un fost polițist își va petrece următorii trei ani de închisoare după ce a cerut și a primit sute de euro pentru a interveni pe lângă medicii de la Serviciul de Medicină Legală Argeș pentru a măzlui experitezele medico-legale ale șoferilor prinși băuți la volan. Fostul om al legii a făcut contestație în anulare la scurt timp după ce șia aflat sentința dată de magistrații argeșeni în luna aprilie, iar judecătorii de la Curtea de Apel au decis ca acesta să își ducă până la capăt pedeapsa.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. TÂNĂR BĂTUT ȘI TÂLHĂRIT ÎN PLINĂ STRADĂ!

Potrivit DNA Pitești, în cursul anului 2011, inculpatul Dăscăleasa Dănuţ Aurelian, a pretins şi primit de la un denunţător, suma de 700 euro, prin intermediar, în scopul de a interveni pe lângă funcţionari publici cu atribuţii în domeniul dispunerii şi efectuării expertizei medico-legale de calcul retroactiv al alcoolemiei.

Deși a fost condamnat inițial de judecătorii de la Tribunalul Argeș la trei ani cu suspendare, magistrații Curții de Apel Pitești au decis să îl condamne la închisoare cu executare după ce a făcut apel la sentința inițială.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata