Polițist – proxenet din Argeș – trimis astăzi după gratii!

0

Polițistul-proxenet de la Secția Rurală Rucăr și ceilalți șase suspecți în dosarul în care o copilă și alte cinci femei au fost obligate să își vândă trupul în România și în Europa își vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, au decis magistrații de la Tribunalul Argeș.

După seria de audieri și reținerea pentru 24 a suspecților, procurorii DIICOT au cerut instanței arestarea preventivă a acestora, iar magistrații au considerat că ar putea reprezenta un pericol sau ar putea să plece din țară, motiv pentru care au dispus arestul preventiv pentru următoarea lună. Decizia nu este una definitivă, aceasta putând fi atacată în 48 ore.

Vă reamintim că un polițist în vârstă de 24 de ani din Argeș a fost reținut de DIICOT ieri dimineață în dosarul în care o copilă și mai multe femei au fost obligate să își vândă trupul în orașe din România și din Europa. Omul legii, în prezent subofițer în cadrul Secției Rurale Rucăr, este acuzat că înainte de a termina Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” ar fi determinat-o pe una dintre femei să se îndrăgosească de el, iar ulterior a obligat-o să se prostitueze și a strâns sume impresionate de bani de pe seama acesteia. Acesta a fost reținut în cursul zilei de ieri, iar astăzi a fost adus împreună cu ceilalți șase suspecți în fața instanței, iar judecătorii au decis să îi trimită după gratii pentru următoarele 30 zile.

CITEȘTE ȘI: VACANȚE, DOZE DE BERE ȘI ȚIGĂRI DECONTATE DIN BANI PUBLICI DE FOSTUL MANAGER AL SPITALULUI CÂMPULUNG! ACUZAȚIILE PRIMĂRIȚEI LASCONI!

„În temeiul art. 226 alin. 1 C.proc.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă ÎCCJ DIICOT – ST PiteȘti. În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2 C.proc.pen. rap. la art. 223 alin.2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpaților C.E.G., P.I.E., G.I., G. N. G., T.M., T.I.M. și A.M.D. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.02.2023 şi până la data de 25.03.2023, inclusiv. În temeiul art. 275 alin.6 C.proc.pen., onorariul apărătorului din oficiu, av. Maria Cristina Stanciu, în cuantum de 1.020 de lei conform împuternicirii avocațiale nr.1188/24.02.2023, se suportă din fondurile MJ. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu dreptul de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare / comunicare. Pronunţată în camera de consiliu la data de 24.02.2023, ora 13,42 la Tribunalul Argeş – secţia penală” se arată în deziai magistraților.

Sechestru pe bolizi de lux și zeci de mii de euro confiscați

Vă reamintim faptul că procurorii DIICOT au descins ieri dimineață în nouă locații din Argeș și din Galați într-un dosar în care șapte bărbați, printre care și polițistul rucărean, sunt acuzați de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Concret, judiciariștii susțin că, „începând cu anul 2020, cei șapte, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani, ar fi racolat, prin metoda loverboy, șase femei, printre care și o minoră, și le-ar fi determinat să practice prostituția, în România și în străinătate, prin intermediul site-urilor de promovare a serviciilor sexuale, în folosul material al acestora”.

În urma perchezițiilor, au fost descoperiți și ridicați 16.000 de euro, 1.000 de lei, 14 telefoane mobile, două unități de calcul, diverse înscrisuri. Totodată, a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra a trei autoturisme, cu o valoare cumulată de aproximativ 70.000 de euro, precum și asupra unui imobil.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata