Polițist reținut! Și-a obligat iubita să se prostitueze!

0

Un polițist în vârstă de 24 de ani din Argeș a fost reținut de DIICOT ieri dimineață în dosarul în care o copilă și mai multe femei au fost obligate să își vândă trupul în orașe din România și din Europa. Omul legii, în prezent subofițer în cadrul Secției Rurale Rucăr, este acuzat că înainte de a termina Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” ar fi făcut-o pe una dintre femei să se îndrăgosească de el, iar ulterior a obligat-o să se prostitueze și a strâns sume impresionate de bani de pe seama acesteia. Acesta a fost reținut în cursul zilei de ieri, iar astăzi va fi adus, din nou, la audieri și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Vă reamintim faptul că procurorii DIICOT au descins în nouă locații din Argeș și din Galați într-un dosar în care șapte bărbați, printre care și polițistul rucărean, sunt acuzați de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

CITEȘTE ȘI: VACANȚE, DOZE DE BERE ȘI ȚIGĂRI DECONTATE DIN BANI PUBLICI DE FOSTUL MANAGER AL SPITALULUI CÂMPULUNG! ACUZAȚIILE PRIMĂRIȚEI LASCONI!

Concret, judiciariștii susțin că, „începând cu anul 2020, cei șapte, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani, ar fi racolat, prin metoda loverboy, șase femei, printre care și o minoră, și le-ar fi determinat să practice prostituția, în România și în străinătate, prin intermediul site-urilor de promovare a serviciilor sexuale, în folosul material al acestora”.

În urma perchezițiilor, au fost descoperiți și ridicați 16.000 de euro, 1.000 de lei, 14 telefoane mobile, două unități de calcul, diverse înscrisuri. Totodată, a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra a trei autoturisme, cu o valoare cumulată de aproximativ 70.000 de euro, precum și asupra unui imobil.

După administrarea probatoriului, șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca față de aceștia să fie dispuse măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata