Polițiștii argeșeni au salvat o tânără care încerca să se sinucidă

O tânără, în vârstă de 18 ani, din Hârsești, care încerca să se sinucidă a fost găsită de poliţişti şi salvată la zece minute de la anunţarea dispariţiei. Oamenii legii au fost sesizați de către mama fetei.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au reușit identificarea în timp util a unei tinere, care încercase să se sinucidă.

În seara zilei de 21 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin 112, de către mama celei în cauză, o femeie de 41 de ani, din Hârsești, cu privire la faptul ca fiica ei i-a transmis mai multe mesaje prin care o anunța că vrea să se sinucida. Femeia le-a indicat polițiștilor mai multe locuri unde tânăra s-ar fi putut refugia pentru a recurge la gestul extrem, iar polițiștii au reușit să o găseasca pe tânără după circa 10 minute de la sesizare. Fata a fost găsită în curtea unei gospodării nelocuite,  aparținând unei rude, de pe raza aceleiași localități.

Fata își provocase mai multe tăieturi la antebrațul stâng, având pierderi de sânge, iar in apropiere a fost gasit și un bilet cu mesaj de adio.

Tânăra a fost preluată de un echipaj medical, fiind conștientă.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Foto: descriptiv.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.