POLIȚIȘTII AU DONAT SÂNGE! Un gest simplu poate salva vieți!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni s-au mobilizat, din nou, și au donat, astăzi, sânge, pentru cei aflați în suferință.Participarea la această acţiune a fost benevolă, poliţiştii înţelegând că în acest mod pot salva viaţa unui copil, a unui părinte, pot salva viaţa victimelor accidentelor de circulaţie ori a altor întâmplări nefericite.

Gestul poliţiştilor vine ca un îndemn adresat comunităţii, de a se alătura lor, în misiunea de a salva vieți, printr-un gest atât de simplu, dar de importanță vitală.

Nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă şi de aceea este bine să donăm cu regularitate, dacă îndeplinim toate condiţiile pentru a deveni donatori.

Îndemnăm toți cetățenii care se încadrează în cerințele donării de sânge, să se adreseze centrelor de donare și transfuzie sanguină din județ.

Pentru programarea la donare, precum și pentru verificarea condițiilor de donare, puteți folosi și aplicația Donorium, ce poate fi descărcată gratuit de la link-ul: https://www.donorium.ro/descarca

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.