Polițiștii locali păzesc Piața Primăriei! Cine le dă de furcă?

0

Mai mulți polițiști locali sunt nevoiți, de câteva zile, să păzească zona Piața Primăriei, chiar dacă au fost montate semne distinctive, inclusiv bandă de împrejmuire care să indice că se efectuează lucrări. De săptămâna trecută municipalitatea a demarat amenajările pentru Târgul de Crăciun, acțiune care implică lucrări ca de șantier.

Mai mulți stâlpi înalți de câțiva metri sunt ridicați cu niște macarale și puși pe poziție, sunt montate ornamente de dimensiuni mari, lucrările derulându-se pe mai multe zile. Piteștenii, și mai ales tinerii adolescenți, dau de furcă muncitorilor și Poliției Locale pentru că nu țin cont de pericole și traversează piața în ciuda restricțiilor, trecând fără nicio grijă pe lângă mașinile și muncitorii care lucrează.

Exasperați, muncitorii strigă către oameni să nu mai intre pe sub banda de protecție, iar polițiștii aproape că nu mai fac față puștilor teribiliști. Aceștia nu doar că nu au nicio treabă cu restricționarea zonei, dar parte dintre ei își riscă integritatea răspunzând în același timp cu obrăznicie la atenționările Poliției.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata