Polițistul local bătut se zbate între viață și moarte! Filmul incidentului!

0

Medicii Spitalului Județean fac eforturi disperate pentru a salva viața polițistului local lovit aseară în stația de autobuz de la Colegiul Național Brătianu. Agentul local, în vârstă de 55 de ani, se află în comă, după ce a fost lovit de un tânăr de 19 ani care avea un comportament agresiv. Potrivit informațiilor noastre, starea agentului este deosebit de gravă, colegii săi de la Poliția Locală rugându-se efectiv, pentru viața sa.

Călătorii din stația i-au sărit în ajutor și au chemat ambulanța

Am reușit să aflăm mai multe informații și să creionăm filmul evenimentului nefericit de sâmbătă seara. Un grup de tineri efervescenți a coborât în stația din Centru, din fața Colegiului, unul dintre ei, agresorul, aruncând și spărgând, totodată, o sticlă de bere goală de trotuar, în stație, printre printre picioarele călătorilor care așteptau în stație. Agentul de poliție i-ar fi atras atenția tânărului violent, însă lucrurile au degenerat.

CITEȘTE ȘI: DE CE COSTĂ O STAȚIE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI 41.000 EURO? RĂSPUNSUL PRIMĂRIEI: E SECRET!

Sub privirile uimite ale călătorilor din stație, bărbați , femei sau copii, individul, aflat probabil și sub influența unor băuturi sau substanțe, l-a lovit cu putere pe polițist, proiectându-l cu capul de asfalt. Oamenii din stație s-au revoltat, au chemat salvarea și poliția, agentul a fost transportat la spital iar agresorul săltat de poliție. Ceilalți însoțitori ai agresorului sunt, de asemenea, reținuți dar cercetați ca martori. Cazul a fost preluat de Parchet.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata