Pompierii în pericol la incendiul de lângă Arpechim! ISU Argeș: „S-a impus purtarea aparatelor de respirat cu aer comprimat pentru siguranța lor”

Pompierii care acționează pentru lichidarea incendiului de lângă Arpechim au fost nevoiți să folosească măști de oxigen pentru a nu fi afectați de noxe. Potrivit ISU Argeș, după cercetările făcute de echipajul CBRN, militarii care luptă cu flăcări au primit ordin pentru a purta aparate de respirat cu aer comprimat pentru a nu suferi leziuni chimice. De asemenea, potrivit sursei citate, piteștenii care locuiesc în apropierea focarului, sunt rugați să țină geamurile închise.

„Pe o rază de aproximativ 100 m fața de locul incendiul, echipajul CBRN a identificat substanțe care pot afecta starea de sănătate a personalului care intervine și s-a impus purtarea aparatelor de respirat cu aer comprimat pentru siguranța lor. În afara razei de 100 m față de incendiu nu a mai fost identificat pericolul, însă recomandăm populației din zonă să mențină ușile și ferestrele închise” transmite ISU Argeș

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.