Poșta Română își vinde flota de mașini Volkswagen! Prețurile sunt incredibile!

0

Poşta Română a anunţat recent că, în perioada 24-27 martie 2023, scoate la licitaţie sute de maşini ale căror preţuri încep de la câteva mii de lei. Majoritatea maşinilor scoase la licitaţie sunt Volkswagen Crafter şi Volkswagen Caddy fabricate în perioada 2008-2009 iar prețurile pornesc de la aproximativ 4.500-5.000 de lei şi ajung până la 12.000-13.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: MAI MULTE BURSE PENTRU ELEVII DIN PITEȘTI! AFLĂ ÎN CE ȘCOLI!

Lista maşinilor scoase la licitaţie a fost publicată pe posta-romana.ro.

„Compania Națională Poșta Română organizează licitație publică deschisă cu strigare la sediul din București, Bd. Dacia nr. 140, în data de 24, 25, 26, 27 aprilie ora 10:00. Pentru participarea la licitație, ofertanții vor depune la sediul Companiei Naționale Poșta Română menționat sau la sediile Oficiilor Județene de Poștă, obligatoriu cu minimum 24 de ore înaintea datei și orei de desfășurare a ședinței de licitație:

  • cererea de înscriere și oferta de cumpărare, conținând toate datele necesare conform modelului;
  • dovada plății garanției de licitație în valoare de 10% din prețul de pornire al licitației pentru fiecare mijloc auto licitat*.

Plata se va efectua în contul Companiei Naționale Poșta Română nr. RO22 BTRL 0450 1202 E847 24XX  deschis la Banca Transilvania Sucursala Victoria  sau la casieria Oficiului Județean de Poștă, dovada acesteia făcându-se cu fotocopia chitanței sau a OP-ului ștampilat de banca plătitoare. Reprezentanții persoanelor juridice vor prezenta la deschiderea ședintei de licitatie și împuternicirea semnată de către Administratorul societății.”, se arată într-un anunţ al Poştei Române.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata